Onze service

Accessoires voor je toestel


Heb jij net je smartphone of tablet laten repareren of heb je net een nieuw toestel gekocht bij Phone Repair Zeeland? Zorg er dan ook meteen voor dat deze niet (opnieuw) kapot kan gaan door een nieuw, beschermend hoesje te kopen. Bij ons vind je talloze handige accessoires voor jouw toestel, of het nu een Apple, Samsung of Huawei is. Bekijk dus de stijlvolle en zeer handige telefoon- en tablet hoezen die ervoor zorgen dat jouw smartphone of tablet veilig en beschermd blijft.

Naast een leuk nieuw telefoonhoesje kun je bij ons ook terecht voor andere accessoires, zoals selfie sticks, SD kaarten en speakers. Ook verkopen wij natuurlijk opladers voor je toestel, telefoonhouders voor in de auto en opladers voor in de auto. Kortom; neem een kijkje in het verrassend brede assortiment van accessoires voor jouw toestel.

Jouw accessoires

Voor telefoon of tablet


Ook voor de leukste accessoires ben je bij Phone Repair Zeeland aan het juiste adres. Stap gerust eens bij ons binnen om te kijken wat we allemaal voor je in huis hebben of bel ons van te voren even op.

Contact opnemen

Praktisch en plezierig

Hoesjes, folies, kabels voor elk toestel


Telefoon accessoires hoeven natuurlijk niet alleen maar voor de veiligheid te dienen, maar voor je plezier. Luister je bijvoorbeeld veel naar muziek, dan trakteer je jezelf op een mooie speaker met fantastisch geluid. Een selfiestick helpt je om nóg mooiere foto’s en video’s te maken. Zorg voor extra ruimte op je telefoon of tablet door een SD kaart met méér geheugen te kopen. Of denk aan een autohouder die je telefoon op prettige hoogte plaatst tijdens het navigeren.

Je kunt bij Phone Repair Zeeland ook terecht voor reparaties aan je tablet, smartphone of -watch. Maar wij verzorgen ook een nieuw abonnement voor je. Met een toestel dat nieuw óf voordelig refurbished is. Bij ons kun je rekenen op een vriendelijke glimlach, persoonlijke service en een professionele aanpak. Wij maken uitsluitend gebruik van het beste gereedschap en materialen van de hoogste kwaliteit. De reparatie van uw device is haast altijd binnen 30 minuten voltooid!

Hulp nodig?

Neem contact met ons op


Particulieren, maar ook bedrijven kunnen rekenen op doordachte service op maat. Er is gezorgd voor een breed aanbod van Apple-, Samsung- en andere merken. Heb je hulp nodig bij je Apple DEP registratie? Misschien wil je gewoon weten of jouw oude toestel nog te repareren is of dat het tijd is voor een nieuw toestel? Neem snel contact op met Phone Repair Zeeland. Wij beantwoorden al je vragen en geven onafhankelijk advies.

Klantenservice

Daarom je accessoires halen bij Phone Repair Zeeland!

Meer dan 200 accessoires op voorraad

A merken van bijvoorbeeld Apple, UAG of Xtorm

Altijd persoonlijk en eerlijk advies

Verzenden is mogelijk

Overige diensten

We helpen je graag met