Onze service

Pasfoto's voor jouw paspoort of rijbewijs

Eens in de zoveel jaar heb je nieuwe pasfoto’s nodig. De pasfotos die je gebruikt voor officiële documenten moeten aan bepaalde eisen voldoen. Zo moet de foto in kleur zijn, mag het natuurlijk geen selfie zijn, verder moet de foto onbewerkt zijn en op jou lijken. Een goede pasfoto laten maken scheelt je een hoop oponthoud bij de grens. Bovendien is het mooi meegenomen als je goed op je paspoort foto staat! Bij Phone Repair Zeeland zorgen we er voor dat al jouw documenten kunnen worden voorzien van uitstekende pasfoto’s.

Nieuw bij ons RDW pasfoto’s. Heb je een nieuw rijbewijs nodig? Dan hoef je nog enkel langs te komen bij ons in de shop. Wij maken een mooie pasfoto van je en sturen het direct door naar RDW. Jij krijgt een e-mail met betaalgegevens en regelt binnen 2 minuten met je DIGID je rijbewijs. Vervolgens haal je hem zonder afspraak op bij gemeentehuis.

De pasfoto’s die we van je maken worden pas afgedrukt als jij tevreden bent. We zorgen ervoor dat je comfortabel en op je gemak bent. De foto’s zijn vervolgens klaar terwijl je wacht. Pasfoto’s maken in Zierikzee was nog nooit zo toegankelijk en eenvoudig. Met de volle nadruk op kwaliteit, service en klantgerichtheid kun je óók voor nieuwe pasfoto’s rekenen op Phone Repair Zeeland. Maak een afspraak of kom langs in onze nette winkel.

Zo gepiept die pasfoto

Een nieuwe pasfoto nodig? Zoek niet verder je kunt ze bij ons laten maken en vaak al binnen een paar minuten geregeld. Wel zo makkelijk als je hier net op het laatste moment nog achter komt bijvoorbeeld.

Contact opnemen →

Hoeveel velletjes?

Een breed aanbod en persoonlijke service

Bij Phone Repair Zeeland kun je naast het laten maken van perfecte pasfoto’s ook terecht voor allerlei reparaties. Wij repareren smartphones, smartwatches en tablets. Een simpele touchscreen of batterij vervanging, maar ook softwareherstel, het vervangen van behuizing of antenne en natuurlijk het grondig reinigen van contacten en oplaadpunt. Met jarenlange ervaring in het repareren en onderhouden van verschillende modellen en merken is uw device bij ons in goede handen. De meeste reparaties zijn binnen een half uur voltooid en uw toestel is weer als nieuw.

Naast pasfoto’s laten maken in Zierikzee kun je ook bij Phone Repair Zeeland terecht voor het afsluiten van een nieuw telefoon abonnement. Kies een nieuwe telefoon of ga voor een SIM-Only abonnement. Je kunt natuurlijk ook gaan voor een refurbished toestel, voor opvallend lage prijzen. Wij werken met de producten van Forza-Refurbished. Deze smartphones zijn volledig gereinigd, onderdelen zijn vervangen en ze werken weer als nieuw. Je krijgt dan ook maar liefst 2 jaar garantie op een refurbished smartphone bij Phone Repair Zeeland.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Particulieren, maar ook bedrijven kunnen rekenen op doordachte service op maat. Er is gezorgd voor een breed aanbod van Apple-, Samsung- en andere merken. Misschien wil je gewoon weten of jouw oude toestel nog te repareren is of dat het tijd is voor een nieuw toestel? Neem snel contact op met Phone Repair Zeeland. Wij beantwoorden al je vragen en geven onafhankelijk advies.

Klantenservice
Daarom sluit je je abonnement af bij Phone Repair Zeeland!

De beste providers

De nieuwste toestellen

All-in pakket incl. accessoires

Local hero

Overige diensten

We helpen je graag met