Onze service

Een nieuw abonnement afsluiten?

Wanneer het tijd wordt voor een nieuwe smartphone weet jij dat al maanden van tevoren. De aanbieders zijn overal te vinden, maar jij kiest liever voor een betrouwbare partij. Ervaring en kennis van zaken zijn belangrijk. Zaken als klantvriendelijkheid en persoonlijke service spelen een enorme rol. Met name wanneer je niet precies weet welke telefoon je wilt, wat de mogelijkheden zijn en hoe je het beste op de kosten kunt besparen. Phone Repair Zeeland zorgt ervoor dat je onafhankelijk en doordacht advies op maat krijgt voor je een beslissing neemt.

Een nieuw abonnement moet passen bij wie je bent; je belgedrag en je plannen. Bel je nooit en stuur je nooit textberichten? Dan kies je voor een uitgebreid data-abonnement. Optimaal genieten van razendsnel internet met een 5G abonnement. Heb jij op internet niets te zoeken, maar wil je wel veel bellen? Ga dan voor zoveel mogelijk belminuten. Kies dus voor een smartphone abonnement dat uitstekend bij je past. Zo bespaar je in de kosten en kun je ook nog eens het toestel van je dromen kiezen.

Eenvoudig af te sluiten

Een abonnement sluit je niet zomaar af, je wilt natuurlijk een goede provider maar bovenal een voordelige prijs. Kom eens bij ons langs of maak een afspraak, we kijken graag samen wat bij jou situatie past.

Contact opnemen →

Providers en toestellen

Refurbished of nieuw?

Ben je in de stemming voor een fikse kostenbesparing? Vraag ons dan naar de brede selectie refurbished smartphones en andere devices bij Phone Repair Zeeland. Door de professionals van Forza-Refurbished gerestaureerde toestellen, grondig schoongemaakt, met een nieuw touchscreen en een verse batterij kunnen nog vele jaren mee. De refurbished toestellen zijn bijzonder aantrekkelijk. Ze hebben niet alleen een verlengde levensduur en zien er als nieuw uit, je proftiteert ook nog eens van een wel héél scherpe prijs. De toestellen van Forza-Refurbished uit Breda hebben maar liefst 2 jaar garantie. Vraag ook naar de refurbished toestellen uit onze eigen Phone Repair Zeeland werkplaats!

Bij het uitkiezen van jouw nieuwe abonnement heb je talloze mogelijkheden en opties. Om er voor te zorgen dat je de juiste keuze maakt helpen we je bij Phone Repair Zeeland met onafhankelijk advies, tips en natuurlijk een scala van keuzemogelijkheden. Naast smartphones en abonnementen kun je ook terecht bij ons voor tablets, smartwatches, accessoires en zelfs pasfoto’s. Een scheur in je scherm of een batterij die aan vervanging toe is? Wij verzorgen reparaties van hoge kwaliteit aan jouw device!

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Particulieren, maar ook bedrijven kunnen rekenen op doordachte service op maat. Er is gezorgd voor een breed aanbod van Apple-, Samsung- en andere merken. Misschien wil je gewoon weten of jouw oude toestel nog te repareren is of dat het tijd is voor een nieuw toestel? Neem snel contact op met Phone Repair Zeeland. Wij beantwoorden al je vragen en geven onafhankelijk advies.

Klantenservice
Daarom sluit je je abonnement af bij Phone Repair Zeeland!

De beste providers

De nieuwste toestellen

All-in pakket incl. accessoires

Local hero

Overige diensten

We helpen je graag met