Klantgerichte service met een glimlach

Bij Phone Repair Zeeland kun je rekenen op vriendelijke service, volledig op maat. Dit betekent voor jou dat je terecht kunt bij een ervaren expert voor alles dat je nodig hebt op het gebied van telefoons en tablets. Of je nu een nieuw telefoon-abonnement wilt afsluiten, een nieuwe batterij in je iPhone nodig hebt of een refurbished smartwatch wilt kopen tegen een scherpe prijs. Maar er is nog veel meer! Naast prachtige producten biedt Phone Repair Zeeland namelijk ook klantgerichte diensten die het allemaal wat gemakkelijker gaan maken voor jou.

Zo is het bij ons mogelijk om pasfoto’s te maken. Voor je rijbewijs of paspoort, of gewoon voor je lidmaatschapskaart van de plaatselijke sportvereniging. Een abonnement afsluiten die volledig bij jouw belgedrag past, met het toestel dat je graag wilde hebben. Bij ons kun je ook kiezen voor een kostenbesparend refurbished toestel. Deze toestellen zijn niet alleen volledig gereinigd van binnen en buiten, essentiële onderdelen zoals de batterij en het scherm worden vervangen. Op deze wijze kun je dus jaren genieten van een smartphone, tablet of smartwatch die als nieuw oogt en werkt. Maar dan een heel stuk goedkoper. Mét garantie, natuurlijk.

Accessoires en reparaties

Alsof al het bovenstaande nog niet genoeg is, kun je ook bij Phone Repair Zeeland terecht voor een nieuw telefoonhoesje, een autolader en allerlei andere accessoires. Een gebroken kabel? Stop met tobben! Tegen een lage prijs kun je bij ons een nieuwe oplaadkabel kopen. Verder vind je in onze nette en goed verzorgde winkel auto- en fietshouders, selfiesticks, SD-kaartjes voor extra opslag en nog veel meer handige tools om jouw leven iets gemakkelijker te maken.

Een kapot scherm? Houd je batterij het niet meer zo lang vol? Is je oplaadpunt toe aan een grondige schoonmaakbeurt? Of heeft je smartphone moeite met verbinding maken met WiFi en 5G? Bij Phone Repair Zeeland kun je rekenen op deskundige reparaties die bovendien snel klaar zijn. De meeste reparaties zijn zelfs binnen een half uur klaar. Je kunt er in de winkel op wachten, of gezellig een kopje koffie gaan drinken in één van de fantastische Horeca-gelegenheden in de stad.