Wie zijn we

Phone Repair Zeeland als levensredder

De jonge, enthousiaste eigenaar van Phone Repair Zeeland is even ambitieus als klantvriendelijk. Andriy Derzhavets werkte maar liefst zes en een half jaar in de winkel, voor hij besloot de zaak over te nemen. Sinds 2017 bouwt de ondernemer van nog geen 30 Oekraïense winters jong zijn bedrijf uit tot meer, groter en beter. Bij Phone Repair Zeeland kun je tegenwoordig terecht voor reparaties aan je telefoon, tablet of smartwatch. Maar je kunt er ook een abonnement afsluiten en een nieuwe telefoon uitkiezen.

Andriy heeft een visie: Zijn Phone Repair Zeeland dient uit te groeien tot een volledige electronica winkel. Nee, nog meer dan dat. Want wij Zeeuwen houden nog ouderwets van persoonlijk contact. Bij Phone Repair Zeeland in Zierikzee kun je tegenwoordig zelfs terecht voor pasfoto’s voor je nieuwe rijbewijs of paspoort. En dat alles op een wel heel toegankelijke locatie; pal naast De Dikke Toren. Wie deze prachtige kerktoren nog nooit in levende lijve heeft gezien, moet zeker eens langs rijden. Vergeet niet om even bij ons langs te komen!

Contact opnemen

wie zijn we

Deze personen helpen je graag

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Particulieren, maar ook bedrijven kunnen rekenen op doordachte service op maat. Er is gezorgd voor een breed aanbod van Apple-, Samsung- en andere merken. Misschien wil je gewoon weten of jouw oude toestel nog te repareren is of dat het tijd is voor een nieuw toestel? Neem snel contact op met Phone Repair Zeeland. Wij beantwoorden al je vragen en geven onafhankelijk advies.

Klantenservice
Daarom Phone Repair Zeeland!

Lage prijs garantie

Reparaties op dezelfde dag

Vaak binnen 30 minuten klaar

Standaard 6 maanden garantie op alle reparaties

Phone Repair Zeeland

Professionele reparaties met liefde uitgevoerd

Phone Repair Zeeland is uitgerust met een ESD-veilige werkplaats. Dat voorkomt kortsluitingen en garandeert een veilige werkomgeving. Met de grootste zorg wordt iedere smartphone, tablet of smartwatch verzorgd, onderhouden, gereinigd en/of gerepareerd. Deskundige werknemers repareren zorgvuldig, maar vlot. De meeste reparaties worden dan ook binnen 30 minuten voltooid. Je kunt er op wachten, of even een boodschap doen terwijl uw smartphone in goede handen is. Wij repareren uw device op professionele wijze, met veel liefde.

Phone Repair Zeeland neemt de tijd om te adviseren bij de keuze voor een telefoon en abonnement. Persoonlijke service is even belangrijk als kwaliteit!

Je vindt ons in hartje Zierikzee

U bent van harte welkom in onze winkel, de winkel bevindt zich pal naast de St. Lievens Monstertoren in de volksmond beter bekend als de ‘Dikke Toren’.

Plan je route

Volg ons

Op onze social media kanalen