Over Ons

Afgelopen maart hebben wij meegedaan aan het programma Business NL wat word uitgezonden op   RTL 7, RTL Z. In aflevering 4 mochten wij ons bedrijf presenteren en de 5 pijlers van het bedrijf toelichten.

Wie wij zijn

Phone Repair Zeeland is een jong innovatief bedrijf wat is overgenomen door twee vrienden die elkaar al sinds de middelbare school kennen. In Januari 2017 hadden Harut en Andriy de kans om het bedrijf over te nemen dat hebben ze gedaan en met succes. Het bedrijf is sinds februari 2017 onder leiding van deze twee jonge heren en is uitgegroeid tot niet alleen een reparatie winkel maar een echte telecom winkel. U kunt naast het repareren van uw toestel ook verschillende accessoires van A kwaliteit, abonnementen en zowel nieuw als refurbished toestellen kopen.
U bent van harte welkom in onze winkel, de winkel bevindt zich pal naast de St. Lievens Monstertoren in de volksmond beter bekend als de ‘Dikke Toren’.

Nooit meer een telefoon opsturen gewoon naar deze gasten gaan supersnel, super handig, werken met professioneel spul, dus geen batterijen of oplaadsnoeren die t na een paar weken al weer opgeven nee echt goed spul.. Kan ik iedereen aanraden.. en ook niet echt super duur, echt doen Groetjes Rien

Rien van Noort

Rien van Noort

Hele fijne service! Scherm van telefoon kapot, maar was binnen een uurtje gemaakt. Helemaal top dus!

Nadine de Hoog

Nadine de Hoog

Kwalitatief en snel. De jongens van (i)Phone Repair regelen het wel!

John Op ’t Hof

John Op ’t Hof

Geweldige service meer dan tevreden! Aanrader voor iedereen, vriendelijk en eerlijk personeel en super snel geregeld, top top.

Romy Swildens

Romy Swildens

Kwalitatief hoge productie lijn en eerlijk advies! Precies wat een jonge onderneming nodig heeft. Service en kwaliteit!

Robert Hillebrand

Robert Hillebrand

Heb m’n huawei nexus 6p de accu laten vernieuwen zeer tevreden goeie service en eerlijk dat is ook heel belangrijk .

Nicco He

Phone Repair Zeeland gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.