Onze service

Kies voor een reparatie bij Phone Repair Zeeland

In 3 eenvoudige stappen is jouw telefoon, tablet of smartwatch gerepareerd. Tot snel bij ons in de winkel.

Stap 1

Kies hieronder wat je wilt laten repareren.

Stap 2

Kies daarna het merk van je product.

Stap 3

Kies vervolgens de passende reparatie(s).

Stap 4

Kies als laatst een beschikbare datum en tijd.

Telefoon

Tablet

Smartwatch

Reparatie klaar terwijl je wacht

Bij Phone Repair Zeeland vinden we het belangrijk dat je zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van je tablet, smartphone, smartwatch of een ander defect device. Kom je voor reparatie bij ons langs, dan zorgen we er voor dat je jouw apparaat nooit lang hoeft te missen. Met een fikse dosis kennis en ervaring gaan wij voor jou aan de slag. Een nieuw touchscreen, een verse batterij die het weer lekker lang zal volhouden, of gewoon even het reinigen van je oplaadpunt. Heb je problemen met connectiviteit, dan kunnen we zelfs zorgen dat je antenne weer optimaal zal functioneren!

Alle reparaties aan jouw toestel worden door Phone Repair Zeeland verzorgd. Of je nu zweert bij je Android toestel, of liever een iPhone gebruikt. Wij maken gebruik van originele onderdelen, maar geven je ook de mogelijkheid gerepliceerde onderdelen te kiezen. In dat geval kun je rekenen op een lagere prijs, voor vergelijkbare kwaliteit. De meeste reparaties zijn binnen een half uur voltooid.

Direct alles wat je nodig had

Wachten op de reparatie van jouw toestel is bij Phone Repair Zeeland helemaal niet vervelend. Je kunt namelijk in onze winkel terecht voor veel meer dan alleen reparaties aan je iPhone of iPad. Zo helpen onze vriendelijke en goed opgeleide medewerkers je aan pasfoto’s voor een nieuw rijbewijs, of zoeken we samen met jou het perfecte telefoon abonnement. Je kunt dan kiezen voor een nieuw toestel. Maar je kunt ook gaan voor één van de scherp geprijsde refurbished toestellen. Mét garantie, natuurlijk. Kies ook direct een nieuw hoesje uit, of koop een extra oplader bij ons. We hebben namelijk gezorgd voor een brede selectie accessoires!

Ben je nooit eerder in Zierikzee geweest? Dan is De Dikke Toren, oftewel de Sint-Lievensmonstertoren, een prachtige toeristische trekpleister die je niet mág missen! Kom je terug van je bezoekje aan deze indrukwekkende kerktoren, dan kun je weer gewoon gebruik maken van je telefoon. Je pasfoto’s zijn trouwens ook meteen af te halen.

Lokale service van wereldniveau

Bezoek je de winkel van Phone Repair Zeeland, dan kun je genieten van persoonlijke aandacht en doordachte service op maat. Zo krijg je bij ons helemaal gratis kostenbesparend advies. Misschien hebben we wel een refurbished toestel op de plank liggen dat perfect is voor jou. Zoals je weet ben je altijd beter af in een betrouwbare, lokale winkel. Gewoon in je eigen regio! Heb jij een telefoon of tablet die wel even wat liefde en zorg kan gebruiken? Maak een afspraak of kom langs, dan zorgen wij dat je weer bereikbaar bent en uit de voeten kunt!