Jouw smartwatch deskundig laten repareren

Je horloge zit aan je pols, wat soms kan zorgen voor ongewenste beschadigingen. Met name het beschadigen van je smartwatch kan vervelend zijn. Heb je een lelijke kras op het scherm van je smartwatch? Is het prijzige apparaatje aan wat onderhoud toe? De reparatie van jouw smartwatch is in goede handen bij Phone Repair Zeeland. Het vervangen van je touchscreen, accu, behuizing of polsband staat garant voor een weer optimaal functionerend horloge.

Bij Phone Repair Zeeland maken we gebruik van up to date technische kennis en veel ervaring om het probleem met jouw smartwatch op te lossen. Of je nu last hebt van waterschade, een slecht functionerende batterij, defecte software of een beschadigde behuizing. Voor iedere reparatie kun je bij ons terecht. Wij nemen de reparatie van jouw device erg serieus en behandelen je smartwatch alsof het de onze was. Met wat liefde en zorg ziet jouw horloge er na reparatie weer als nieuw uit.

Flexibel en vriendelijk

Phone Repair Zeeland zet service en flexibiliteit op de eerste plaats. Met een vriendelijke glimlach zoeken wij de beste manier om jouw probleem op te lossen. We putten dan ook uit een flinke dosis ervaring en kennis, die we gebruiken om je op maat te adviseren. We kunnen je van dienst zijn met software-updates, scherm- of batterij vervanging, connectiviteit en nog veel meer. De meeste reparaties zijn binnen een half uur gedaan.

De winkel van Phone Repair Zeeland is gemakkelijk te vinden. In Zierikzee hoef je alleen op zoek naar De Dikke Toren, de beroemde kerk die ook onder de naam Sint-Lievensmonstertoren bekend staat. De Dikke Toren staat fier op steenworp afstand van onze gezellige en nette winkel. Terwijl wij jouw smartwatch repareren kun je een boodschap doen, een kijkje nemen bij De Dikke Toren of je ogen uitkijken in ons brede assortiment aan accessoires, nieuwe en refurbished toestellen.

Lokale service van wereldniveau

Bezoek je de winkel van Phone Repair Zeeland, dan kun je genieten van persoonlijke aandacht en doordachte service op maat. Zo krijg je bij ons helemaal gratis kostenbesparend advies. Misschien hebben we wel een refurbished toestel op de plank liggen dat perfect is voor jou. Zoals je weet ben je altijd beter af in een betrouwbare, lokale winkel. Gewoon in je eigen regio! Heb jij een telefoon of tablet die wel even wat liefde en zorg kan gebruiken? Maak een afspraak of kom langs, dan zorgen wij dat je weer bereikbaar bent en uit de voeten kunt!