Reparatie van je iPad door een specialist

Niets is zo vervelend als een scheur in het touchscreen van je tablet. Zeker wanneer dat betekent dat je scherm niet meer optimaal functioneert.Wil je snel weer kunnen beschikken over een werkende iPad of Android tablet? Dan kun je terecht bij Phone Repair Zeeland. Het vervangen van je touchscreen is bij ons in 30 minuten klaar. Dat geldt trouwens ook voor allerlei andere reparaties aan je Apple of Android tablet. Wij begrijpen heel goed dat jij zo snel mogelijk weer gebruik wilt maken van je iPad. Lukt het ons niet binnen een half uur, dan laten we je dat natuurlijk direct weten.

Een batterij die aan vervanging toe is, kapotte behuizing, antenne-problemen, vervuilde contacten en software problemen. Phone Repair Zeeland heeft parate technische kennis die altijd up-to-date is, gecombineerd met een schat aan ervaring. Door flexibel te zijn en altijd de nadruk te leggen op klantgerichtheid, heb je jouw tablet weer snel terug. Volledig gerepareerd, natuurlijk. Onze persoonlijke service betekent ook dat wij vrijblijvend en onafhankelijk advies kunnen geven. Wegen de kosten niet op tegen de verwachte resultaten, dan kunnen we je zelfs onze selectie refurbished tablets laten zien. Als nieuw, maar dan voor een scherpe prijs.

Doordacht advies op maat

Wanneer je iPad kapot gaat weet je niet altijd direct wat er mis mee is. Het is niet altijd zo simpel als een gebroken scherm. Maak een afspraak bij Phone Repair Zeeland om je tablet na te kijken. Wellicht is een reparatie niet nodig, maar zal een grondige reiniging van contactpunten voldoende zijn. Probeer nooit zelf het oplaadpunt te reinigen wanneer je hier niet de juiste tools voor hebt. Een gebogen pin kan ervoor zorgen dat je jouw device niet meer kunt opladen.

Phone Repair Zeeland staat altijd garant voor eerlijk en doordacht advies op maat. We ondersteunen je dan ook met alles dat je nodig hebt op het gebied van telefoons, tablets en smartwatches. Zo kun je bij ons een nieuw telefoon abonnement afsluiten. Met een spiksplinternieuw toestel, of één van de eerder genoemde refurbished toestellen. Inclusief garantie tot wel 2 jaar, natuurlijk. Wij repareren naast tablets ook smartphones en smartwatches. Onze prijzen zijn transparant en staan online. Voor vragen mag je natuurlijk altijd contact opnemen met Phone Repair Zeeland.

Lokale service van wereldniveau

Bezoek je de winkel van Phone Repair Zeeland, dan kun je genieten van persoonlijke aandacht en doordachte service op maat. Zo krijg je bij ons helemaal gratis kostenbesparend advies. Misschien hebben we wel een refurbished toestel op de plank liggen dat perfect is voor jou. Zoals je weet ben je altijd beter af in een betrouwbare, lokale winkel. Gewoon in je eigen regio! Heb jij een telefoon of tablet die wel even wat liefde en zorg kan gebruiken? Maak een afspraak of kom langs, dan zorgen wij dat je weer bereikbaar bent en uit de voeten kunt!