Tijd voor een reparatie! Jouw telefoon weer piekfijn in orde


Reparatie van je kapotte telefoon zorgt dat je weer lange tijd vooruit kunt met je oude, vertrouwde toestel. Hoe voorzichtig en zuinig je ook op je spullen bent, je smartphone krijgt nu en dan een tikje te verwerken. Het scheuren of versplinteren van je touchscreen kan vervolgens kleine, of grote problemen veroorzaken. Zo kun je je vinger bezeren, je telefoon verder beschadigen of last krijgen van een slecht functionerend scherm. Laat daarom op tijd je kapotte touchscreen repareren bij Phone Repair Zeeland. Wij zorgen dat je telefoon weer als nieuw zal werken.

Naast de reparatie van je touchscreen kun je bij ons natuurlijk terecht voor allerlei onderhoudswerkzaamheden. Het vervangen van je batterij, reparatie van de antenne, reinigen van het oplaadpunt, problemen met de camera oplossen en software-issues verhelpen. De meeste reparaties zijn binnen een half uur voltooid. Je kunt erop wachten in de winkel, of even een boodschap doen in de tussentijd.

De oplossing is vlakbij


In het centrum van Zierikzee vind je onze nette winkel. Bij Phone Repair Zeeland hebben we veel ervaring met het verhelpen van kleine én grote problemen. We repareren jouw telefoon in korte tijd en laten je toestel weer optimaal functioneren. Terwijl je wacht op de reparatie van je telefoon kun je in het gezellige Zierikzee genieten van de omgeving. Phone Repair Zeeland is direct naast De Dikke Toren te vinden. Heb je deze prachtige kerktoren nog nooit van dichtbij bekeken? Dan heb je er nog een reden bij om naar Zierikzee te komen!

Naast telefoon reparaties kun je op ons rekenen wanneer je smartwatch of tablet kapot is. Ook geven we je de mogelijkheid pasfoto’s te maken voor je nieuwe rijbewijs of paspoort. Voor een nieuw abonnement met toestel kun je bij ons terecht. Wij verkopen zelfs refurbished toestellen, voor een iets goedkopere oplossing. Mét garantie, natuurlijk. Zoek een nieuw hoesje of een handige autolader uit in onze brede selectie accessoires.

Lokale service van wereldniveau


Bezoek je de winkel van Phone Repair Zeeland, dan kun je genieten van persoonlijke aandacht en doordachte service op maat. Zo krijg je bij ons helemaal gratis kostenbesparend advies. Misschien hebben we wel een refurbished toestel op de plank liggen dat perfect is voor jou. Zoals je weet ben je altijd beter af in een betrouwbare, lokale winkel. Gewoon in je eigen regio! Heb jij een telefoon of tablet die wel even wat liefde en zorg kan gebruiken? Maak een afspraak of kom langs, dan zorgen wij dat je weer bereikbaar bent en uit de voeten kunt!