Phone repair Zakelijk

Dé oplossing voor ondernemingen

Als fris en innovatief bedrijf vindt Phone Repair Zeeland het enorm belangrijk dat de volledige cliëntele op maat wordt geholpen. Dat betekent dat wij niet alleen klaar staan voor het verzorgen van reparaties, abonnementen, advies en service voor particulieren. Organisaties van groot én klein formaat kunnen terecht bij Phone Repair Zeeland voor flexibele service en ontzorging. Phone Repair Zeeland is de steun in de rug voor ondernemers die veel moeten regelen, maar het te druk hebben met de kernactiviteiten. Wij ondersteunen je met een WiFi-netwerk voor je bedrijfspanden. Jouw accountmanagers en andere buitendienst medewerkers kunnen zorgeloos gebruik maken van een verzorgd mobiel abonnement dat helemaal is afgestemd op de wensen en eisen van bedrijf en werknemer.

Afspraak inplannen

Deze bedrijven maken al gebruik van Phone repair zakelijk

Voor je bedrijf

Dit kun je bij ons regelen

Phone house abonnementen

Sim only of met toestel

Bij Phone Repair is de keuze wel heel erg breed. Een Sim Only abonnement of een splinternieuw toestel naar keuze. Het is zelfs mogelijk abonnementen met een refurbished toestel af te sluiten. Deze smartphones zijn volledig gereinigd, versleten onderdelen zijn vervangen en zodoende ziet de telefoon er weer als nieuw uit. En werkt weer als nieuw! Er zit zelfs volledige garantie op de refurbished toestellen van Forza-Refurbished. Bij Phone Repair Zeeland werken wij nauw samen met Forza-Refurbished vanwege de betrouwbaarheid en hoge kwaliteit van de producten. Heeft u een toestel dat u wilt laten refurbishen? Vraag naar de mogelijkheden.

Kostenbesparing is een groot goed. Of het nu aankomt op het afsluiten van abonnementen, reparatie van smart devices of de aanschaf van accessoires, Phone Repair Zeeland staat voor scherpe prijzen. Puttend uit onze brede kennis en ervaring op het gebied van mobiele telefonie voorzijn wij jouw onderneming van passend advies op maat. Ook wanneer het aan komt op belastingvoordeel, computernetwerken en natuurlijk de reparatie van uw hardware.

Afspraak inplannen

Nieuwe of refurbished toestellen

Forza-Refurbished met volle garantie

De meest voordelige telefoon die je kunt kiezen is een refurbished exemplaar. Phone Repair Zeeland kiest voor kwaliteit en verkoopt telefoons van Forza-Refurbished. Deze smartphones zijn volledig gereinigd, van binnen en van buiten. Met een verse accu en een nieuw touchscreen zijn deze krachtige telefoons nog altijd waardevol. En toch betaal je maar een fractie van de prijs. En dan ook nog eens 2 jaar garantie! Zo valt je abonnement wel erg voordelig uit bij Phone Repair Zeeland. Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw device te refurbishen!

Afspraak inplannen

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Particulieren, maar ook bedrijven kunnen rekenen op doordachte service op maat. Er is gezorgd voor een breed aanbod van Apple-, Samsung- en andere merken. Misschien wil je gewoon weten of jouw oude toestel nog te repareren is of dat het tijd is voor een nieuw toestel? Neem snel contact op met Phone Repair Zeeland. Wij beantwoorden al je vragen en geven onafhankelijk advies.

Klantenservice
Daarom Phone Repair Zeeland!

Lage prijs garantie

Reparaties op dezelfde dag

Vaak binnen 30 minuten klaar

Standaard 6 maanden garantie op alle reparaties

Onze merken

Voor uw bedrijf

We kunnen uw bedrijf ontzorgen

    Waar wilt u een afspraak voor maken?

    We nemen telefonisch of per mail contact met u op om een persoonlijke afspraak in te plannen